Tekstgrootte: Groter

U bevindt zich hier:

PLEXTALK Europa > ONDERSTEUNING > PLEXTALK Pocket > Firmware Upgrades

facebook google bookmark twitter

ONDERSTEUNING

ga naar de productpagina voor PLEXTALK Pocket

Firmware Upgrades

NOTE:

OPMERKING: EENS JE DE FIRMWARE OP JE POCKET UPGRADET NAAR EEN LATERE OF DE MEEST RECENTE VERSIE, KAN JE DE FIRMWARE NIET MEER VERVANGEN DOOR EEN EERDERE VERSIE. INDIEN JE OVER DE JAPANSE VERSIE VAN DE POCKET BESCHIKT, KAN JE DE FIRMWARE NIET IN EEN ANDERE TAAL INSTELLEN.

Klik hier voor de installatiehandleiding.

ondersteuning voor andere producten.

niet meer voorradig (Engels pagina)

©2011 Shinano Kenshi Co., Ltd. All rights reserved.
De logo’s van PLEXTALK zijn geregistreerde handelsmerken van Shinano Kenshi Co., Ltd.
Andere merken en producten zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaar(s).
Specificaties zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving.