PLEXTALK Europa > ONDERSTEUNING > PLEXTALK PTN2 > FAQ

ONDERSTEUNING

FAQ List

1. Externe media of USB aansluiting

• V.1-1
    Ik geniet van het luisteren naar een titel in mijn PLEXTALK Pocket. Kan ik met dezelfde titel op mijn PTN2 beluisteren?
  • A.1-1
    Ja. Sluit de PLEXTALK Pocket aan uw PLEXTALK PTN2 met een USB kabel. Uw PLEXTALK PTN2 zal uw PLEXTALK Pocket automatisch herkennen als een USB-media. Daarna kunt u een titel in uw PLEXTALK Pocket kiezen door op de titel toets Rechts of Links te drukken.
  • V.1-2
    Ik heb een DAISY-titel op mijn USB-drive. Kan ik die op mijn PTN2 beluisteren ?
  • A.1-2
    Ja. Sluit de USB-schijf aan uw PLEXTALK PTN2 met een USB kabel. Uw PLEXTALK PTN2 zal de USB-schijf automatisch herkennen als een USB-media. Daarna kunt u een titel in uw USB-schijf kiezen door op de titel toets op de Rechts of Links te drukken.
  • V.1-3
    Kan ik mijn PTN2 met mijn computer verbinden via USB en een titel of een bestand van mijn computer te kopiëren naar een SD-kaart in mijn PTN2?
  • A.1-3
    Een computer herkent de PTN2 niet als een verwisselbare schijf. Als u een titel op een SD-kaart wilt kopiëren, plaatst u de SD-kaart in de kaartlezer die een SD-kaartsleuf heeft en kopieërt u het bestand erop.

2. Audible.com

• V.2-1
    Kan de PLEXTALK PTN2 Audible.com boeken lezen?
  • A.2-1

A4. De PLEXTALK PTN2 heeft geen USB poort om met de computer te verbinden (OTG). De Audible Manager kan een SD-kaart activeren en audible boeken die erop worden gecopieerd kunnen door de PTN2 worden herkend.

Om PTN2 voor audible.com in te stellen volg hier de instructies.

3. Andere

• V.3-1
    Ik ben de gebruikershandleiding CD kwijt geraakt. Hoe kan ik een nieuwe handleiding?
  • A.3-1
    U kunt een handleiding of een korte handleiding downloaden van de PLEXTALK website. De gebruikershandleiding kan worden afgespeeld op uw PTN2 wanneer u op de ’0 ‘-toets drukt.
  • V.3-2
    Kan ik zelf de firmware updaten?
  • A.3-2
    Ja. De nieuwste firmware is beschikbaar op de PLEXTALK website. U kunt de firmware downloaden en uitpakken dit op je computer, kopieer een uitgepakte map (PlexVerUp) op een SD-kaart of een USB-flash geheugen. Wanneer u deze SD-kaart of USB flash in de PTN2 plaatst, zal firmware upgrade automatisch starten.
    Voor meer informatie bezoek onze website: PTN2 firmware instruction.