Tekstgrootte: Groter

U bevindt zich hier:

PLEXTALK Europa > ONDERSTEUNING > PLEXTALK Recording Software Pro > Software Upgrades

facebook google bookmark twitter

ONDERSTEUNING

main contents


PLEXTALK Recording Software Pro

Support Menu

Go to PRS Pro product page

Software Upgrades

Model Version Filename, size
PRSPro Ver2.05.04.00(English)
Update only
Release Notes
PRSPupgrade2_05_04_00E.zip, 15.9MB
* PRSPro 30 days trial Ver2.05.04.00(English)
Release Notes
PRSPsetup2_05_04_00ET.zip, 15.9MB
PRS Software Exercise - SampleProjects.zip, 14.5MB

*This trial version is provided with 30 days trial period. It will be fully functional during this time. To obtain full support for PRSPro, it will be needed to purchase a license.

Support Menu

ondersteuning voor andere producten.

niet meer voorradig (Engels pagina)

©2011 Shinano Kenshi Co., Ltd. All rights reserved.
De logo’s van PLEXTALK zijn geregistreerde handelsmerken van Shinano Kenshi Co., Ltd.
Andere merken en producten zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaar(s).
Specificaties zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving.