PLEXTALK Europa > ONDERSTEUNING > PLEXTALK Linio > Firmware Upgrades

facebook google bookmark twitter

ONDERSTEUNING

main contents

ga naar de productpagina voor PLEXTALK Linio

Firmware Upgrades

Netwerk update biedt de mogelijkheid om de firmware van de PLEXTALK Linio bij te werken via het internet. Indien er een nieuwere firmware beschikbaar is bij het aanzetten, vraagt de PLEXTALK of u de firmware wil bijwerken. Indien u de firmware wil bijwerken, druk dan on Enter om te bevestigen, indien u dit later wil doen, druk dan op de annuleer toets (cancel)

Druk hier om de update later of manueel te installeren.

Opmerking: Indien de firmware versie op 2.02.00 de PLEXTALK Linio is geïnstalleerd, dient u eerst te upgraden naar versie 4.06 en daarna naar versie 5.00.
Indien de firmware versie 5.00 wordt geïnstalleerd, zal er een foutboodschap worden aangekondigd en mogelijk werkt de Bluetooth functie niet correct.

Opmerking: automatisch bijwerken van de firmware kan vanaf versie 5 of later. Indien uw PLEXTALK Linio een lagere versie bevat, dient u eerst versie 5 manueel te installeren.