Tekstgrootte: Groter

U bevindt zich hier:

PLEXTALK Europa > ONDERSTEUNING > PLEXTALK Linio Pocket > Software Download

facebook google bookmark twitter

ONDERSTEUNING

ga naar de productpagina voor PLEXTALK Linio Pocket

Software Download

Druk op de link om te downloaden.

Ver.2.1.0.0 Release note
Software PLEXTALKTransfer
Bestandsnaam, grootte PLEXTALKTransfer_V2100.zip, 28.2MB
PLEXTALK Recording Software (PRS)
Deze software is alleen Engelstalig beschikbaar.
File Version Filename, size
Installer Ver2.05.04.00(Engels)
Release Notes (Engels)
setup.zip 15.7MB
PRS HTML Manual - PLEX_RS_UM_E.zip

NOTE: Verzeker u ervan dat de PLEXTALK Pocket is aangesloten via de USB kabel vooraleer de installatie van PLEXTALK Recording Software te starten.

productpagina voor PLEXTALK Recording Software

ondersteuning voor andere producten.

niet meer voorradig (Engels pagina)

Verkoop

© 2011 Shinano Kenshi Co., Ltd.
De logo’s van PLEXTALK zijn geregistreerde handelsmerken van Shinano Kenshi Co., Ltd.
Andere merken en producten zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaar(s).
Specificaties zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving.