PLEXTALK Europa > ONDERSTEUNING > PLEXTALK Linio Pocket > Firmware Upgrades > Firmware Instructie

facebook google bookmark twitter

ONDERSTEUNING

ga naar de productpagina voor PLEXTALK Linio Pocket

Bijwerken via het netwerk:

• Verbind de PLEXTALK Linio Pocket met de stroom adapter.
  • Indien de PLEXTALK niet met het netwerk is verbonden, verbind dan eerst met het netwerk. Daarna doe het volgende:
  • Druk op Menu
  • Druk linker of rechter toets om “Systeem instellingen” te kiezen en druk Enter.
  • Druk Linker of rechter toets om “Netwerk update” te kiezen en druk Enter.
  • Indien er geen updates beschikbaar zijn, zal de PLEXTALK dit bevestigen en druk op Enter om het menu te verlaten.
  • Indien er een nieuwe update beschikbaar is, druk de linker of rechter toets om de update te selecteren en druk op enter. Het downloaden van de update wordt gestart.
  • Na het volledig downloaden, start het update proces automatisch. Op het einde ervan herstart de PLEXTALK.

Bijwerken van de firmware via Intern geheugen of SD-kaart:

Stap 1: Download het bestand

• Download de firmware bestanden naar uw computer.
  • Pak de zip bestanden uit op uw computer. Het programma maakt een nieuwe map aan “PlexVerUp” die de firmware bevat voor een manuele update.
  • Kopieer deze map in de root van het interne geheugen of een SD-kaart.

Stap 2-1: Installeer firmware in de PLEXTALK via Interne geheugen.

• Verbind de PLEXTALK Linio Pocket met de stroomadapter.
  • Zet de PLEXTALK Linio Pocket aan.
  • Het installatie proces zal automatisch uitgevoerd worden en neemt ongeveer 4 minuten in beslag.
  • Bij het vervolledigen van de installatie, zal de Linio Pocket automatisch herstarten.
  • Verwijder de aangemaakte map na de installatie van de firmware.

Stap 2-2: Installeer de Firmware in de PLEXTALK via SD-kaart.

• Verbind de PLEXTALK Linio Pocket met de stroomadapter.
  • Plaats de SD-kaart met daarop de aangemaakte map in de Linio Pocket.
  • Het installatie proces zal automatisch uitgevoerd worden en neemt ongeveer 4 minuten in beslag.
  • Bij het vervolledigen van de installatie, zal de Linio Pocket automatisch herstarten.
  • Verwijder de SD-kaart na de installatie van firmware en verwijder de aangemaakte map.

niet meer voorradig (Engels pagina)

Verkoop

© 2011 Shinano Kenshi Co., Ltd.