PLEXTALK Europa > ONDERSTEUNING > PLEXTALK Linio Pocket > Firmware Upgrades

facebook google bookmark twitter

ONDERSTEUNING

ga naar de productpagina voor PLEXTALK Linio Pocket

Firmware Upgrades

Netwerk update biedt de mogelijkheid om de firmware van de PLEXTALK Linio Pocket bij te werken via het internet. Indien er een nieuwere firmware beschikbaar is bij het aanzetten, vraagt de PLEXTALK of u de firmware wil bijwerken. Indien u de firmware wil bijwerken, druk dan on Enter om te bevestigen, indien u dit later wil doen, druk dan op de annuleer toets (cancel)

Druk hier om de update later of manueel te installeren.